BLOG rEvolucija

25.09.2023.

Sada, svi Vi tražite: BIOSTIMULATORE...

NEKI POLJOPRIVREDNI PROIZVOĐAČI SU NA KRAJU SEZONE, DRUGI SU NA SREDINI, A TREĆI NA POČETKU... ZA SVE JE ZAJEDNIČKO DA ŽELE NAJBOLJI REZULTAT NA KRAJU, ODNOSNO DA IM SE ISPLATI NJIHOV TRUD I RAD... NAJBOLJI REZULTAT MOŽETE IMATI SAMO AKO PRIMENITE BIOSTIMULATOR KOJI JE VAMA POTREBAN, ODNOSNO KOJI ZA VAS RADI POSAO KOJI VI ŽELITE... A KAKO ZNATI KOJI JE ZA VAS NAJBOLJI BIOSTIMULATOR, ODNOSNO ONAJ KOJI RADI POSAO DA BI DOBILI REZULTAT KOJI ŽELITE?

BIOSTIMULATORI SE DEFINIŠU PREMA ONOM ŠTO RADE, VIŠE NEGO PREMA ONOM ŠTO JESU, ODNOSNO ŠTO SADRŽE. MNOGI OD VAS POISTOVEĆUJU PROIZVODE SA ISTIM SASTOJCIMA. NA PRIMER, NE MOŽE SE TVRDITI ZA ODREĐENI PROIZVOD AKO U SVOM SASTAVU IMA AMINOKISELINE (KOJE SE UOBIČAJENO SMATRAJU DA SU SASTAVNI DEO BIOSTIMULANSA) DA JE BIOSTIMULATOR. ISTO TAKO NE MOŽE SE SMATRATI ZA DVA, ILI VIŠE PROIZVODA KOJI SADRŽE ISTE AMINOKISELINE DA ĆE DELOVATI, ODNOSNO IZAZVATI IDENTIČNU REKACIJU NA VAŠIM BILJKAMA KADA SE PRIMENE. SLIČAN SASTAV DVA PROIZVODA KOJI SE NAZIVAJU BIOSTIMULATORI NE ZNAČI DA ĆETE DOBITI ISTI REZULTAT PRILIKOM NJIHOVE PRIMENE NA BILJKAMA. PREMA TOME, TRAŽITE BIOSTIMULATOR KOJI RADI POSAO VAMA POTREBAN, A NE PREMA TOME DA LI SADRŽI OVE ILI ONE AMINOKISELINE, ALGE, OVO ILI ONO.

NO, MALO JE NA TRŽIŠTU BIOSTIMULATORA ZA KOJE JE PRECIZNO NAGLAŠENO ŠTA RADE U PROIZVODNJI, VEĆ SE UGLAVNOM NAVODI DA ONI POBOLJŠAVAJU ISKORIŠTAVANJE HRANIVA, OTPORNOST NA STRES, TE RAST I RAZVOJ BILJAKA. NO, MI TO TAKO NE RADIMO. SVAKI NAŠ BIOSTIMULATOR JASNO I PRECIZNO IMA SVOJU ULOGU ZA KOJU NAGLAŠAVAMO DA RADI ODREĐENI POSAO U PROIZVODNJI. NA PRIMER, AKO STE NA KRAJU SEZONE, BERETE PLODOVE, I TREBATE BIOSTIMULATOR ZA BOLJI KVALITET PLODA, MI KAŽEMO DA JE TO N-BALANCER. AKO STE PAK NA SREDINI SEZONE, I ČEKATE PLODOVE DA PROMENE BOJU, I TREBATE BIOSTIMULATOR, MI KAŽEMO DA ZA VAS JE NAJBOLJI IZBOR ABUNDANTIA. AKO PAK TREBATE I JEDNO I DRUGO, ONDA IH KOMBINUJTE. NO, AKO HOĆETE DA DOBIJETE I SLATKOĆU PLODA, ODNOSNO UTIČENE NA NJIHOV SADRŽAJ, ONDA UZ N-BALANCER PRIMENITE NAŠ BIOSTIMULATOR SA BIOLOŠKI AKTIVNIM PEPTIDIMA, A TO JE TRAINER. AKO STE PROIZVOĐAČ NA POČETKU SEZONE, ODNOSNO TREBATE RAST I RAZVOJ BILJAKA U SMERU KOJI ŽELITE, ONDA SU ZA VAS DVA BIOSITMULATORA OD KOJIH JEDAN PODSTIČE RAZVOJ BOČNOG KORENA I ZOVE SE QUIK-LINK, A DRUGI UZ FUNKCIONISANJE KORENA REGULIŠE I RAST I RAZVOJ NADZEMNOG SISTEMA, A ON JE NITROPLUS.

001

VAŽNO: MNOGO JE NA TRŽIŠTU PROIZVODA I BIOSTIMULATORA KOJI IMAJU SLIČAN SASTAV, ILI SADRŽE ISTE KOMPONENTE POPUT AMINOKISELINA ILI HRANIVA, ALI ONI NE RADE ISTI ILI SLIČAN POSAO ZA VAS. ZBOG TOGA, IZABERITE ONO ŠTO TREBATE, I TRAŽITE PRAVI SAVET, MI SMO TU ZA VAS, I R-EVOLUCIJA JE TU ZA VAS DA DOBIJETE U PROIZVODNJI ONO ŠTO ŽELITE.