stručno-edukativni serijal za poljoprivredne proizvođače

Konačno, jedna svetla tačka za poljoprivrednike, tako važna motivacija za proizvodnju, serijal pod nazivom PROMENI I PRIMENI. Nakon niza godina uvođenja noviteta u poljoprivrednu proizvodnju, savetovanja proizvođača i struke, ogromnog iskustva, realnih, vrhunskih rezultata u proizvodnji, kompanija HOYA VS Subotica sada vam predstavlja INOVACIJU, jedinstven pristup ishrani i zaštiti biljaka, kao i celom konceptu poljoprivrede, u okviru serijala pod nazivom PROMENI I PRIMENI...rEvolucija

Izrazite promene, sa kojim se suočavaju poljoprivredni proizvođači, svake godine toliko su intenzivne, agresivne, i nemaju nameru usporiti, a pogotovo stati. Zbog toga, raditi više istog, ne može dati bolji rezultat u proizvodnji. Stari recepti iz prošlosti, koji su bili uspešni za poljoprivredne proizvođače više ne važe, i sa njima oni ne mogu ostvariti bolje u proizvodnji.

Vreme je da poljoprivredni proizvođači prihvate činjenicu da bolji rezultat u proizvodnji, samo i jedino, može dati PROMENA. Međutim, kako nijedna ideja ne radi, odnosno ne vredi, ako se ne poduzme akcija, ako se ne uradi ono što je potrebno, to znači da nakon promene treba da sledi primena. Upravo zbog toga, naziv ovog, stručno-edukativnog serijala za poljoprivredne proizvođače jeste PROMENI I PRIMENI.

Promeni, podrazumeva promenu u načinu razmišljanja, nakon čega sledi primena. Kada PROMENITE I PRIMENITE, rezultat koji se dobije je bolja proizvodnja. Oni koji su to već uradili s nama znaju šta znači, a za sve ostale, sada je poslednji momenat za promene ako žele bolje u proizvodnji.

1. epizoda
ZEMLJIŠTE - BILJKE - MIKROORGANIZMI važnost za uspešan uzgoj, bolju proizvodnju

Kultna emisija DOBRA ZEMLJA i rЕvolucija predstavljaju vam stručno-edukativni serijal za poljoprivredne proizvođače pod nazivom PROMENI I PRIMENI Promeniti znači način razmišljanja, krenuti u novo doba, a onda na pravi način koristitit alate koji se imaju. Ne može više istog dati bolji rezultat, i zbog toga naziv serijala promeni i primeni. Nakon toliko godina, sada je poslednji momenat za promene, naravno ako želite bolju proizvodnju...

2_epizoda
2. epizoda
SMANJITE ČAK I bacanje AZOTA po hektaru - obnovite ZEMLJU - stajnjak KROZ SISTEM

Serijal PROMENI I PRIMENI označava promeniti način razmišljanja, krenuti u novo doba, a onda na pravi način koristiti alate koji se imaju. Ne može više istog dati bolji rezultat, i zato trebate pogledati serijal PROMENI I PRIMENI. Nakon toliko godina, sada je poslednji momenat za promene ako želite bolju proizvodnju. Pogledajte 2. epizodu serijala PROMENI I PRIMENI.

3. epizoda
SERIJALA PROMENI I PRIMENI PREMIJERNO
24.08.2022. u 20:15