Zemljište i mikroorganizmi

Bez njih nema uspešne proizvodnje...

U osnovi, agronomima i poljoprivrednim proizvođačima dobro je poznato da zemljište ima nezamenjivu ulogu kod ishrane biljaka, kao i to da je ono njima potpora za pričvršćivanje korena. No, ono što je manje poznato jeste da zemljište deluje kao medij, ili bolje reći životni prostor za razne mikroorganizme, kao što su: bakterije, gljivice, aktinomicete, alge i protozoe. E to je ono što se uzima u obzir kod rEvolucije, i po čemu je ona jedinstvena.

Složene interakcije, praktično govoreći međuodnosi između zemljišta, biljaka i mikroorganizama dovode do različitih udruživanja, odnosno formiranja zajednica u RIZOSFERI. Te interakcije, ili njihovo međusobno delovanje su korisne u tome da dovode do:

Još nešto što mnogi ne znaju, a izuzetno je važno za uspešnu i održivu poljoprivrednu proizvodnju jeste činjenica da KOREN BILJKE LUČI RAZLIČITE ANROGANSKE I ORGANSKE SPOJEVE, KOJI PODSTIČU RAST MIKROORGANIZAMA; ZAUZVRAT, HEMIKALIJE KOJE IZLUČUJU MIKROORGANIZMI OSLOBAĐAJU VEZANE MINERALE IZ ORGANSKIH MATERIJA U ZEMLJIŠTU, KOJE USVAJA, APSORBIRA KOREN BILJAKA. Ovo je vrhunsko znanje koje susrećete samo u rEvoluciji.

rEvolucija u okviru svoje komponente mikrobiološka đubriva, pored vrhunskih i jedinstvenih proizvoda, pruža praktična znanja o korisnim bakterijama, gljivicama i njihovim asocijacijama – povezanosti i interakcijama, odnosno međusobnog delovanja s biljkama i zemljištem za njihovu primenu u proizvodnji da dobijete ono što želite, ili imate bolju proizvodnju, fokusirajući se na koristi kod mineralne ishrane, suzbijanja bolesti i bioremedijacije zemljišta.